Ministri Krasniqi viziton ICK-në, ofrohet bashkëpunim për e-komunat & “smart cities”

Me qëllim të diskutimit për mundësitë e bashkëpunimit Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal z. Elbert Krasniqi, ka vizituar Innovation Centre Kosovo, ku është pritur nga Drejtori Ekzekutiv z. Uranik Begu dhe stafi i tij.Gjatë kësaj vizite është diskutuar për planet e Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, në fushën e digjitalizimit, duke u fokusuar […]